Wat kost een verhuizing

Vraag een offerte aan

Daarom
Wiggelaar

Met ruim 125 jaar ervaring heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen  zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich bezig kunt houden met ander zaken.

Wat onze klanten zeggen Vraag een offerte aan

Wiggelaar Verhuisservice

De kosten van een verhuizing hangen af van verschillende factoren, zoals de omvang van de verhuizing, de afstand tussen de oude en nieuwe woning, het aantal verhuismedewerkers dat nodig is en de extra services die je wenst. Over het algemeen geldt dat hoe meer spullen er verhuisd moeten worden en hoe verder de afstand, hoe hoger de kosten zullen zijn.

Offerte Aanvragen

Om een idee te krijgen van de kosten van een verhuizing, kun je het beste een offerte aanvragen bij een verhuisbedrijf. De kosten van een verhuisbedrijf worden meestal berekend op basis van een uurtarief en het aantal verhuismedewerkers dat nodig is. Daarnaast kunnen er extra kosten zijn voor bijvoorbeeld verhuisdozen, verzekeringen en eventuele extra services zoals het demonteren en monteren van meubels of het ophangen van lampen.

Wat onze klanten zeggen

Wat kost een verhuizing

Een verhuizing binnen dezelfde stad kost gemiddeld tussen de €500 en €1500, afhankelijk van de omvang van de verhuizing en de extra services die je wenst. Een verhuizing naar een andere stad in Nederland kan al snel €1000 tot €3000 kosten. Voor internationale verhuizingen kunnen de kosten nog hoger zijn, omdat er bijvoorbeeld kosten gemaakt worden voor het verschepen van spullen.

Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven, zodat je een goed beeld krijgt van de kosten en de services die de bedrijven aanbieden. Let daarbij niet alleen op de kosten, maar ook op de kwaliteit van de dienstverlening en de ervaring van het verhuisbedrijf.

Offerte Aanvragen