Klanten vertellen

Bel ons

“Vlug, veilig vakkundig verhuizen maken jullie 100%waar. Niets beschadigd en alles met zorg behandeld. TOP”

Anne. , Aldeboarn

“Uitstekend en kundig verhuisd
Eerlijk geprijsde offerte. Vervolgens snel en kundig verhuisd, zonder poespas of verrassingen. Gezellige verhuizers.”

Mark. , Amsterdam

“Snel beslissen en afhandelen , stevig doorpakken, vakkundig en dat wekt vertrouwen , ik zat in een poep en een scheet in mn nieuwe huis.”

Tom. , Amsterdam

“Snel, duidelijk en vriendelijk communicatie. Professioneel uitgevoerd volgens afspraak.”

Derek. , Hilversum

“Top gegeregeld! Geen gezeik, alles netjes. Aardige verhuizers. Wij wilde ontstrest worden en dat is helemaal gelukt!! Bedankt!”

Alex. , Purmerend

“Goede en punctuele service! Betrouwbaar”

Michiel. , Amsterdam

“Als je zelf goed heb ingepakt, zoals wij dat hadden gedaan, gaat het razend snel. Super vriendelijk personeel, netjes werkend, gaan zorgvuldig met je spullen om. 8 uur ging de bel, en om 13.30 uur werd iedereen vriendelijk bedankt. Echt super……”

Annelie. , Badhoevedorp

“Het team wat bij ons de verhuizing heeft gedaan waren TOP en ga zo door. Het waren Perfectionisten en ook hoe voorzichtig ze met je spullen omgaan. Ga zo door. Als ik weer zal gaan verhuizen neem ik contact met jullie op om mij daarbij te helpen.”

Carla. , Amsterdam

“Everyone I interacted with was professional, friendly and helpful. The process was smooth, well communicated, and even when there was a mix-up, the team was great at ensuring it was resolved by the end of the moving day. I’d absolutely recommend the company to friends and co-workers.”

E. , Amsterdam

“De ideale verhuizer! ben vaak verhuisd, ook met andere erkende verhuizers, maar heb nog nooit zulke kwaliteit meegemaakt”

W. , Amsterdam

“Keurig nette verhuisploeg
Snel en netjes werken
Om ongev. 8.15 geariveerd en om ongev .11.45 alles gelost”

George. , Diemen

“Perfecte service. Zelfs het werk wat van te voren niet was afgesproken is keurig uitgevoerd.”

Meri. , Amsterdam

“Peter en Ryan kwamen keurig op de afgesproken tijd. 1 kast moest gedemonteerd worden. Dat is professioneel gedaan. In korte tijd zaten de meubels van mijn moeder in de verhuiswagen. In Hoofddorp aangekomen waren de meubels weer snel boven. Het meubel moest weer in elkaar gezet worden en ook dat ging professioneel. Peter en Ryan kwamen aardig, rustig, beschaafd, geduldig en deskundig over. Een verhuizing is altijd een stressvolle gebeurtenis maar dankzij Verhuisbedrijf Wiggelaar prima te doen.”

Meri. , Amsterdam

“Iedereen is SUPERbehulpzaam, vriendelijk en geen moeite is te veel!! Iets wat toch altijd een hele stressvolle periode is, werd dankzij de Wiggelaar-crew een ontspannen overgang naar een nieuwe periode in ons leven. Met zo’n bedrijf wil ik elke dag wel verhuizen!! 🙂
Zeer gewaardeerd dat de jongens zelf aanboden om op de terugweg een tv te droppen bij een zieke buurvrouw!
Zeeeer gewaardeerd. Zowel door haar als door ons! Dank!!”

Saskia. , Amsterdam

“Zeer vriendelijke mensen. De verhuisploeg ging erg netjes en voorzichtig met onze spullen om. Ze waren ook erg snel.”

David. , Diemen

“Keurig, vakkundig en zeer klantgericht
Op een rustige en vriendelijke manier werd zeer doortastend mijn huis leeggehaald. Oog boor details, altijd bereid on even een stapje meer te doen indien nodig en ze werkten heel netjes!”

Y. , Amsterdam

“Het team wat bij ons de verhuizing heeft gedaan waren TOP en ga zo door. Het waren Perfectionisten en ook hoe voorzichtig ze met je spullen omgaan. Ga zo door. Als ik weer zal gaan verhuizen neem ik contact met jullie op om mij daarbij te helpen.”

Carla. , Amsterdam