Referenties

“Vlug, veilig vakkundig verhuizen maken jullie 100%waar. Niets beschadigd en alles met zorg behandeld. TOP”

– Anne uit: Aldeboarn

“Goede en punctuele service! Betrouwbaar”

– Michiel uit: Amsterdam

“Snel beslissen en afhandelen , stevig doorpakken, vakkundig en dat wekt vertrouwen , ik zat in een poep en een scheet in mn nieuwe huis.”

– Tom uit: Amsterdam

“Snel, duidelijk en vriendelijk communicatie. Professioneel uitgevoerd volgens afspraak.”

-Derek uit: Hilversum

“Als je zelf goed heb ingepakt, zoals wij dat hadden gedaan, gaat het razend snel. Super vriendelijk personeel, netjes werkend, gaan zorgvuldig met je spullen om. 8 uur ging de bel, en om 13.30 uur werd iedereen vriendelijk bedankt. Echt super……”

– Annelie uit: Badhoevedorp

“Top gegeregeld! Geen gezeik, alles netjes. Aardige verhuizers. Wij wilde ontstrest worden en dat is helemaal gelukt!! Bedankt!”

– Alex uit: Purmerend

Vraag een offerte aan

“De ideale verhuizer! ben vaak verhuisd, ook met andere erkende verhuizers, maar heb nog nooit zulke kwaliteit meegemaakt”

– W. uit: Amsterdam

“Keurig nette verhuisploeg
Snel en netjes werken
Om ongev. 8.15 geariveerd en om ongev .11.45 alles gelost”

– George uit: Diemen

“Perfecte service. Zelfs het werk wat van te voren niet was afgesproken is keurig uitgevoerd.”

– Meri uit Amsterdam

“Peter en Ryan kwamen keurig op de afgesproken tijd. 1 kast moest gedemonteerd worden. Dat is professioneel gedaan. In korte tijd zaten de meubels van mijn moeder in de verhuiswagen. In Hoofddorp aangekomen waren de meubels weer snel boven. Het meubel moest weer in elkaar gezet worden en ook dat ging professioneel. Peter en Ryan kwamen aardig, rustig, beschaafd, geduldig en deskundig over. Een verhuizing is altijd een stressvolle gebeurtenis maar dankzij Verhuisbedrijf  Wiggelaar prima te doen.”

– Meri uit Amsterdam

“Zeer vriendelijke mensen. De verhuisploeg ging erg netjes en voorzichtig met onze spullen om. Ze waren ook erg snel.”

– David uit Diemen

“Iedereen is SUPERbehulpzaam, vriendelijk en geen moeite is te veel!! Iets wat toch altijd een hele stressvolle periode is, werd dankzij de Wiggelaar-crew een ontspannen overgang naar een nieuwe periode in ons leven. Met zo’n bedrijf wil ik elke dag wel verhuizen!! 🙂
Zeer gewaardeerd dat de jongens zelf aanboden om op de terugweg een tv te droppen bij een zieke buurvrouw!
Zeeeer gewaardeerd. Zowel door haar als door ons! Dank!!”

– Saskia uit Amsterdam

“Super verhuisteam, zeer professioneel abslute aanrader!”

– Daan uit Amsterdam

“Aardige, behulpzame en hard werkende verhuizers. Ik ben heel tevreden!”

– Mirjam uit Amsterdam

“Het team wat bij ons de verhuizing heeft gedaan waren TOP en ga zo door. Het waren Perfectionisten en ook hoe voorzichtig ze met je spullen omgaan. Ga zo door. Als ik weer zal gaan verhuizen neem ik contact met jullie op om mij daarbij te helpen.”

– Carla uit Amsterdam

“Erik en Wijnand hebben mij supergoed, snel en deskundig geholpen bij de verhuizing. Alle meubels zijn zonder een krasje overgekomen. Ze dachten echt met me mee en het was duidelijk dat ze mij vooral zoveel mogelijk werk uit handen wilden nemen. Ook het voortraject vond ik prettig: er kwam iemand kijken om de hoeveelheid spullen in de schatten, telefonisch contact verliep prima en ik kreeg ruim vantevoren verhuisdozen, tape en inpakpier geleverd. Wat een service. En dat alles voor een mooie prijs. Echt grote complimenten voor jullie aanpak!!”

– Hestia uit Amsterdam