Verhuizers in en om Amsterdam met Wiggelaar

Vraag een offerte aan

Daarom
Wiggelaar

Met ruim 125 jaar ervaring heeft Wiggelaar alles in huis om u het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.

Wat onze klanten zeggen Vraag een offerte aan

Wiggelaar uw ideale verhuis partner!

U kunt op verschillende manieren verhuizen. U kunt natuurlijk alles zelf doen en eventueel vrienden en familie vragen u te helpen. U kunt er ook voor kiezen geen of maar gedeeltelijk beroep te doen op uw vrienden en familie.

Waar u ook voor kiest, Verhuisbedrijf Wiggelaar is u graag van dienst op een manier die bij u past. Voor verhuizen in Amsterdam maar ook voor andere regio’s. U kunt op verschillende manieren verhuizen.

Neem contact op

Van A tot Z geregeld

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw verhuizing uit handen. Verhuizen met Wiggelaar betekent alles geregeld.

Wij maken voorafgaand aan de verhuizing een schema en draaiboek voor u. Daarnaast zal er een inventarislijst opgesteld worden. Indien nodig regelen wij ook de parkeerontheffingen die nodig zijn tijdens de verhuizing.

Vraag een offerte aan

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

Uw spullen in goede handen bij Wiggelaar verhuizers

De verhuizers van Wiggelaar zijn professioneel en hebben jarenlange ervaring.

Zij zijn gespecialiseerd in het inpakken van antiek en andere kostbaarheden. Zo zijn er ook schilderijkoffers aanwezig. Uw zorgvuldig ingepakte spullen worden zo veilig naar hun nieuwe bestemming gebracht.

Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf

Een inboedel is vaak een weerspiegeling van de jaren. Daarom maakt niet alleen de waarde in geld maar ook alle dierbare herinneringen een inboedel onvervangbaar. Het is dan ook verstandig de hulp in te roepen van een betrouwbaar verhuisbedrijf. Een erkende verhuizer heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn. Verhuisbedrijf Wiggelaar is zo’n erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.