Uw spullen veilig opgeslagen

min. 20% voordeliger dan Self-storage

Bij een verhuizing moet er een hoop gepland worden. Helaas kan het voorkomen dat u uw nieuwe woning niet meteen kunt betrekken, terwijl u uw oude woning al heeft verlaten. Het is dan handig om uw spullen ergens te kunnen opslaan. Bij verhuisbedrijf Wiggelaar Inboedelopslag Amsterdam kunt u uw spullen in een professionele opslag in Amsterdam laten opslaan.

Wat onze klanten zeggen Vraag een offerte aan

24-uurs service in Amsterdam

Het kan voorkomen dat een woning snel ontruimd moet zijn en dat het nog niet duidelijk is wat er met de inboedel moet gebeuren. In dit geval biedt de 24-uurs service van Wiggelaar uitkomst. Onze verhuizers ontruimen de woning indien nodig binnen 24 uur en maken van de inboedel een inventarislijst, naar wens met fotoreportage.

In de opslag van Wiggelaar wordt de inboedel opgeslagen totdat het voor u duidelijk is, wat er met de spullen gebeuren moet. Vanuit de opslag kan de inboedel vervolgens naar één of meerdere adressen vervoerd worden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de spullen zelf op te halen bij de opslag.

Offerte aanvragen

Prijzen opslag Wiggelaar

Tip: Wegens uitbreiding van onze Inboedelopslag Amsterdam, hanteren wij tijdelijk zeer gunstige tarieven voor het ophalen en retour brengen van uw inboedel.

In onderstaande tabel vindt u de verschillende mogelijkheden voor het opslaan van uw inboedel en bijbehorende prijzen.

Product Prijs per dag
Houten kist 10 m³ € 2,70
Stalen zeecontainer 33 m³ € 7,60
Los per m³ (minstens 5 m³) € 0,36