Inboedelopslag Amsterdam

Vraag een offerte aan

Wiggelaar Verhuizingen: veilig opslag van uw inboedel in Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam: Voordelige Opslag van Inboedel met 6 Maanden Verzekering

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar verhuisbedrijf in Amsterdam? Zoek niet verder! Wij bieden voordelige opslagmogelijkheden voor uw inboedel, inclusief 6 maanden verzekering. Onze verhuisservice zorgt voor een stressvrije en efficiënte verhuizing, met op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw wensen.

Onze opslagfaciliteiten in Amsterdam zijn modern, schoon en goed beveiligd. Ideaal voor tijdelijke opslag van uw bezittingen, met een verzekering van 6 maanden voor extra gemoedsrust. Uw spullen zijn bij ons gedekt tegen mogelijke schade of verlies, met een verzekeringsdekking tot 100.000 euro.

Onze professionele verhuizers behandelen uw inboedel met de grootste zorg. We gebruiken hoogwaardige verpakkingsmaterialen en moderne verhuiswagens. Daarnaast bieden wij extra diensten zoals in- en uitpakservice, en demontage en montage van meubels. Bij ons ontvangt u ook een garantiecertificaat van de erkende verhuizer, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit. Wij garanderen transparante communicatie, duidelijke offertes en uitstekende service. Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste verhuisoplossingen.

Kies voor ons verhuisbedrijf in Amsterdam en ontdek waarom zoveel tevreden klanten ons hun verhuizing en opslag toevertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar hoe wij uw verhuizing succesvol kunnen maken!

Wat onze klanten zeggen Vraag een offerte aan

24-uurs service in Amsterdam

Het kan voorkomen dat een woning snel ontruimd moet zijn en dat het nog niet duidelijk is wat er met de inboedel moet gebeuren. In dit geval biedt de 24-uurs service van Wiggelaar uitkomst. Onze verhuizers ontruimen de woning indien nodig binnen 24 uur en maken van de inboedel een inventarislijst, naar wens met fotoreportage.

In de opslag van Wiggelaar wordt de inboedel opgeslagen totdat het voor u duidelijk is, wat er met de spullen gebeuren moet. Vanuit de opslag kan de inboedel vervolgens naar één of meerdere adressen vervoerd worden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de spullen zelf op te halen bij de opslag.

Offerte aanvragen

Prijzen opslag Wiggelaar

Tip: Wegens uitbreiding van onze Inboedelopslag Amsterdam, hanteren wij tijdelijk zeer gunstige tarieven voor het ophalen en retour brengen van uw inboedel.

In onderstaande tabel vindt u de verschillende mogelijkheden voor het opslaan van uw inboedel en bijbehorende prijzen.

Product Prijs per dag
Houten kist 10 m³ € 3,30
Stalen zeecontainer 33 m³ € 9,90
Los per m³ (minimaal 5 m³) € 0,50