Verhuizen ouderen in en om Amsterdam met Wiggelaar

Vraag een offerte aan

Daarom
Wiggelaar

Met ruim 125 jaar ervaring heeft Wiggelaar alles in huis om u het verhuizen ouderen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.

  • Ruim 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizers
  • Deskundige verhuizers
Wat onze klanten zeggen Vraag een offerte aan

Verhuizen ouderen

Verhuisbedrijf Wiggelaar is er voor iedereen. Juist wanneer u wat ouder bent, en wel wat extra hulp kunt gebruiken, bent u bij Wiggelaar aan het juiste adres.

Door uw verhuizing geheel met u door te nemen en de extra services die wij u bieden, is uw verhuizing van A tot Z geregeld.

Neem contact op

Uw verhuizing; onze zorg

Ook bij het verhuizen van ouderen moet een hoop geregeld worden. Om er voor te zorgen dat alles perfect geregeld is, helpen wij u bij het organiseren van de verhuizing.

Een verhuislift, parkeervergunningen; wij regelen het voor u. Daarbij is uw inboedel tijdens de verhuizing standaard tot €100.000,- verzekerd; een gerust gevoel!

Vraag een offerte aan

Onze services

Wiggelaar neemt u graag de organisatie van uw hele verhuizing uit handen.

Hulp bij uw verhuizing

Als u misschien slecht ter been bent, of het simpelweg niet zo gemakkelijk meer gaat, staan de verhuizers van Wiggelaar graag voor u klaar.

Zo kunnen zij u helpen met het inpakken van uw spullen, kunnen zij uw meubels (de)monteren en helpen zij u, uw lampen, gordijnenrails en schilderijen af te halen en weer op te hangen.

Uw oude woning helemaal schoon opgeleverd

Als u dat wenst, kunnen wij de meubels die niet meeverhuizen, voor u afvoeren. Ook kunnen wij de vloerbedekking uit uw oude woning weghalen. Natuurlijk bezemen we de woning, zodat deze schoon en leeg opgeleverd wordt.

Uw spullen veilig vervoerd

Met jarenlange ervaring, zijn uw spullen van Wiggelaar in goede handen. De verhuizers van Wiggelaar zijn gespecialiseerd in het inpakken van antiek en andere kostbaarheden. Met speciale schilderijkoffers, worden ook uw schilderijen veilig vervoerd.