Zorgeloos en voordelig internationaal Verhuizenmet Wiggelaar

Vraag een offerte aan

Daarom
Wiggelaar

Met ruim 125 jaar ervaring heeft Wiggelaar alles in huis om u het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich bezig kunt houden met ander zaken.

Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd..

  • Ruim 125 jaar ervaring
  • Erkende verhuizers
  • Deskundige verhuizers
Wat onze klanten zeggen Vraag een offerte aan

Uw verhuizing

Een internationale verhuizing is vaak complexer en duurder dan een verhuizing binnen Nederland. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de kosten van een internationale verhuizing, zoals de afstand, het volume en het gewicht van de goederen, de verzekeringskosten en eventuele extra services.

Neem contact op

Verhuizen naar het buitenland

Om de kosten van een internationale verhuizing te bepalen, is het verstandig om offertes aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven. Deze offertes zijn meestal gebaseerd op het aantal kubieke meters of het gewicht van de spullen die je wilt verhuizen. Het is belangrijk om bij het vergelijken van de offertes niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit van de dienstverlening en de ervaring van het verhuisbedrijf.

Vraag een offerte aan

Naast de kosten van het verhuisbedrijf zijn er ook andere kosten waar je rekening mee moet houden bij een internationale verhuizing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kosten van het transport van huis naar de haven of luchthaven, de kosten van het inpakken van de spullen, douanekosten, opslagkosten en de kosten van het opnieuw monteren van meubels op de nieuwe locatie.

Het is verstandig om tijdig te beginnen met de voorbereidingen voor een internationale verhuizing. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met de vereiste documenten en vergunningen voor het land van bestemming, het regelen van een internationale verhuisverzekering en het plannen van de verhuizing op een geschikt moment.
Neem contact op

Uw verhuizing professioneel geregeld

Kortom, verhuizen naar het buitenland brengt vaak hogere kosten en complexiteit met zich mee dan een verhuizing binnen Nederland. Het is daarom belangrijk om een gedegen plan te maken en de kosten goed in kaart te brengen.