Verhuizen expats binnen en
buitenland met Wiggelaar.

 

Vraag een offerte aan

Daarom
Wiggelaar

Met ruim 125 jaar ervaring heeft Wiggelaar alles in huis om u het verhuizen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Verhuisbedrijf Wiggelaar is een erkend verhuisbedrijf; zij voldoet aan alle strenge eisen en wordt regelmatig gecontroleerd.

 

Wat onze klanten zeggen Vraag een offerte aan

Wiggelaar uw ideale verhuis partner!

Het verhuizen van expats is een gespecialiseerde tak van verhuizingen, die zich richt op het verhuizen van expats en hun gezinnen naar nieuwe locaties over de hele wereld. Een expat is iemand die in een ander land woont dan zijn of haar geboorteland vanwege werk, studie of andere redenen. Verhuizen naar een nieuw land kan voor expats een uitdagende en soms overweldigende ervaring zijn, vooral als het gaat om het verhuizen van hun persoonlijke bezittingen en gezin.

Neem contact op

Van A tot Z geregeld

Het verhuizen van expats vereist een grondige planning en coördinatie, aangezien het vaak betrekking heeft op internationale verhuizingen en complexe regelgeving en douanevereisten. Veel verhuisbedrijven die zich richten op expats hebben uitgebreide ervaring met het verhuizen van mensen en goederen over de hele wereld en kunnen een scala aan diensten aanbieden om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vraag een offerte aan

Sommige diensten die verhuisbedrijven voor expats kunnen aanbieden, zijn onder meer het regelen van visa en werkvergunningen, het opstellen van een gedetailleerde verhuisplanning, het inpakken en verschepen van persoonlijke bezittingen en het bieden van opslag- en verzekeringsopties. Verhuisbedrijven voor expats hebben vaak ook uitgebreide kennis van de cultuur en taal van het land van bestemming, waardoor ze expats kunnen helpen om zich snel aan te passen aan hun nieuwe omgeving.

Neem contact op

Uw spullen in goede handen bij Wiggelaar verhuizers

Het verhuizen van expats is een belangrijke dienst die vaak wordt gebruikt door multinationale bedrijven en organisaties die werknemers over de hele wereld plaatsen. Door een professioneel verhuisbedrijf voor expats in te schakelen, kunnen deze bedrijven hun werknemers een soepele en stressvrije verhuizing bieden, waardoor hun medewerkers zich kunnen concentreren op hun nieuwe baan en hun nieuwe leven in het buitenland.