Zorgeloos verhuizen met Wiggelaar

Verhuizen binnen Europa

Verhuizen buitenland, gaat u verhuizen naar bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje of Italië? Met de hulp van een professioneel verhuisbedrijf wordt uw verhuizing stukken makkelijker. In samenwerking met onze partners regelen wij voor u het vervoer van uw inboedel naar uw nieuwe bestemming.

Wat onze klanten zeggen Vraag een offerte aan

Intercontinentaal verhuizen

Wanneer u naar een ander continent gaat verhuizen, moet uw inboedel in de meeste gevallen per luchtvracht of in zeecontainers vervoerd worden. Omdat uw inboedel een vaak instabiele weg te gaan heeft, is het belangrijk dat uw spullen professioneel ingepakt worden. Door de hulp in te roepen een erkende verhuizer zoals Wiggelaar, kunt u erop vertrouwen dat uw spullen in goede handen zijn.

Offerte aanvragen

Partners in verhuizen buitenland

Voor uw verhuizing buiten de Nederlandse landsgrenzen, werkt Wiggelaar samen met verschillende land- / continent gespecialiseerde partners. Net als verhuisbedrijf Wiggelaar hebben zij jaren ervaring in het professioneel vervoeren van inboedels. Wilt u weten wat Wiggelaar en haar partners voor u kunnen betekenen? Vraag dan hier een vrijblijvende verhuisofferte aan!

Vraag een offerte aan

Verzekering

Als wij samen met u een verhuizing buitenland verzorgen, dan kunnen wij helaas geen verzekering voor u regelen. Die dient u, indien gewenst, zelf te verzorgen.
Als Wiggelaar de gehele verhuizing voor u verzorgd, dus zonder uw medewerking, dan kunnen wij op uw verhuizing een Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers aanvragen.

Dan bent u verzekerd voor € 100.000,– de kosten voor het Garantiecertificaat bedragen € 35,–.

De tarieven zijn geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 07:30 uur tot einde werkdag. Voor zaterdagen geldt een toeslag. Neem daarvoor telefonisch contact op over de beschikbaarheid. Voor zaterdagen geld een minimum tarief van 4 uur. Op zondagen werken wij niet.

Prijzen zijn inclusief BTW