Kies vandaag voor betrouwbaarheid en ervaring van Wiggelaar

Verhuislift huren Amsterdam

Voor het verplaatsen van zware spullen van de bovenste verdiepingen van uw woning, kan een verhuislift huren Amsterdam handig zijn. U hoeft de zware dozen en grote meubelen niet naar beneden of naar boven te tillen; de lift zorgt ervoor dat uw spullen gemakkelijk en veilig op de begane grond komen. Bij Wiggelaar kunt u een van de professionele verhuisliften huren, ook als u uw verhuizing zelf uitvoert.

Wat onze klanten zeggen Vraag een offerte aan

Voor iedere situatie een verhuislift huren Amsterdam

Bij Wiggelaar kunt u verschillende soorten verhuisliften huren. Omdat iedere situatie weer verschillend is, zijn er liften met verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw situatie, kunt u kiezen voor een Motorlift, Electrolift of Opbouwlift

Offerte aanvragen

Motorlift, Electrolift of Opbouwlift

De motorlift kan tot circa 26 meter hoogte komen. Dit is ongeveer de 7e à 8e verdieping. Het maximale draagvermogen van deze lift is 300 kilogram.

De elektrische verhuislift kan tot 21 meter komen; ongeveer de 5e etage. De laadbak is iets kleiner dan de motorlift en het laadvermogen bedraagt 200 kilogram.

De opbouwlift is makkelijk op en af te bouwen. De lift bestaat uit aluminium ladders van ongeveer 2 meter. Daaraan wordt een verhuisbak bevestigd die op een elektronische motor werkt. De lift komt tot ongeveer 12 meter; ongeveer de 3e etage.

Omschr.

Per uur

Minimum tarief = 2 uur

Per extra kwartier

€100,-

€200,-

€25,-

€180,-

€360,-

€45,-

€220,-

€660,-

€55,-

Alle verhuisliften(Motorlift, Electrolift of Opbouwlift) zijn te huur per kwartier, met een minimum van twee uur. Er zal een verhuizer bij de lift aanwezig zijn; deze is bij de huurprijs inbegrepen.
Het inhuren van een extra verhuizer kost € 42,- per uur, met een minimum van twee uur. Als u dat wenst brengen wij u vooraf een bezoek, om te kijken of de verhuislift geplaatst kan worden.

Motorlift huren

De motorlift kan tot circa 26 meter hoogte komen. Dit is ongeveer de 7e à 8e verdieping. Het maximale draagvermogen van deze lift is 300 kilogram. Grote kasten, banken en piano’s kunt u met deze verhuislift zonder problemen naar boven of beneden verplaatst worden. De motorlift draait op een benzinemotor en heeft dus geen elektriciteit nodig.

Reserveren
Verhuislift huren Amsterdam
Verhuislift huren Amsterdam

Electrolift

Deze elektrische verhuislift kan tot 21 meter komen; ongeveer de 5e etage. De laadbak is iets kleiner dan de motorlift en het laadvermogen bedraagt 200 kilogram. De electrolift is snel en bijna overal inzetbaar, waardoor hij goed geschikt is bij particuliere verhuizingen bijvoorbeeld midden in de drukke stad. Deze lift werkt op elektriciteit, een stopcontact is dus wel een vereiste.

Reserveren

Opbouwlift huren

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze lift makkelijk op en af te bouwen. De lift bestaat uit aluminium ladders van ongeveer 2 meter. Daaraan wordt een verhuisbak bevestigd die op een elektronische motor werkt. De lift komt tot ongeveer 12 meter; ongeveer de 3e etage. Verhuizers van Wiggelaar bouwen de lift voor u op en blijven erbij om u te assisteren. Wij adviseren u dan ook nadrukkelijk een tweede verhuizer bij deze lift in te huren, zodat het opzetten van de lift soepeler en sneller gaat.

Reserveren
Verhuislift huren Amsterdam