Verhuizers in en om Amsterdam
met Wiggelaar

Vraag een offerte aan

Daarom
Wiggelaar

Met ruim 125 jaar ervaring heeft Wiggelaar alles in huis om uw het verhuizen  zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich bezig kunt houden met ander zaken.

Wat onze klanten zeggen Vraag een offerte aan

Hieronder vind je enkele handige verhuistips:

Offerte Aanvragen
  1. Begin op tijd: Begin op tijd met de voorbereidingen van je verhuizing. Zo voorkom je stress en kun je alles rustig plannen.
  2. Maak een planning: Maak een planning van alle belangrijke data en afspraken en houd hierbij rekening met deadlines en belangrijke gebeurtenissen.
  3. Zoek een verhuisbedrijf: Zoek een betrouwbaar verhuisbedrijf en maak duidelijke afspraken over de verhuizing. Vraag ook offertes op bij verschillende verhuisbedrijven om de kosten te vergelijken. Sorteer je spullen:
  4. Sorteer je spullen en pak ze in per kamer. Label de dozen met de inhoud en voor welke kamer ze bestemd zijn.
  5. Ruim op: Voordat je begint met inpakken is het verstandig om eerst op te ruimen en spullen weg te doen die je niet meer nodig hebt. Geef adreswijzigingen door:
  6. Geef je adreswijziging door aan instanties zoals de gemeente, de bank, de verzekeraar en de belastingdienst.
  7. Regel energie en internet: Regel de overdracht van je energie- en internetabonnement naar je nieuwe adres.
  8. Huur een opslagruimte: Als je tijdelijk extra opslagruimte nodig hebt voor je spullen, huur dan een opslagruimte bij een betrouwbaar bedrijf.
  9. Verhuisdagen: Plan de verhuisdagen zorgvuldig en zorg ervoor dat je op de dag van de verhuizing voldoende tijd hebt.
  10. Controleer de woning: Controleer de woning voordat je vertrekt om er zeker van te zijn dat alles in orde is en dat je niets achterlaat.

Door deze verhuistips te volgen, verloopt je verhuizing soepeler en kun je met een gerust hart verhuizen naar je nieuwe woning.