A simple giftNa lang zwoegen is het je gelukt: de verhuisdozen zijn uitgepakt, de vele To Do-lijstjes kunnen de prullenbak in en de verhuiskaarten zijn ruime tijd geleden de deur uit gestuurd. Je staat te popelen om je nieuwe paleisje aan vrienden en familie te laten zien. Hoog tijd dus voor een housewarming! Naast het hebben van een gezellige avond, is dit ook de uitgelezen kans om nog wat items voor in huis te vragen. Maar, wat heb je nou nog écht nodig?

Een gepast cadeau
Niemand wordt blij van een set wijnglazen of een nieuwe koekenpan wanneer je die al hebt. Om dit te voorkomen is het noodzakelijk dat je weet wat je wilt en dit ook tijdig aangeeft. Maar wat is nou handig? Erkend verhuisbedrijf Wiggelaar tipt: een goed gevulde gereedschapskist, heb je die al in huis? Of een gepersonaliseerde snijplank, altijd leuk. Wat ook vaak gevraagd wordt zijn vleesmessen; deze zijn vrij prijzig en daarom wellicht niet iets wat je zelf snel zou kopen. Pap, mam?

Een bon
Ook altijd goed is een bon. Van de Ikea, de Blokker, de Gamma of misschien zelfs van de supermarkt waar je altijd je boodschappen haalt. Het voordeel van een bon is dat je zelf iets kunt uitzoeken en niet verplicht bent om die felroze “van-tante-gekregen”-toiletborstel in je badkamer te zetten. Met een bon kan je jouw huisje gezellig maken, volledig naar eigen smaak en wens.

Geld
Wanneer je écht ten einde raad bent, is er altijd nog het volgende: geld! Je verhuizing was dan misschien wel goedkoop; in de hal mist toch echt nog een lamp, ook was de nieuwe bank ietwat aan de dure kant en jullie willen eigenlijk ook nog voor een wat grotere eettafel gaan kijken; met geld is dit alles mogelijk! Het is zeker niet raar om geld te vragen voor de housewarming. Het advies van verhuisbedrijf Wiggelaar: wees de vele fotolijsten, kookboeken voor dummy’s en kaarsen voor en vraag iets waar je écht iets aan hebt.