Hoeveel tijd kost verhuizen?

Hoeveel tijd kost verhuizen, hangt natuurlijk af van de grootte van het huis dat je bewoont, het aantal spullen dat je hebt en het aantal huisgenoten of gezinsleden waar je rekening mee moet houden. Iedereen heeft een andere aanpak tijdens het verhuizen. Het betekent dus niet per definitie dat iemand het goed of slecht doet.

Daar ga je dan: richting het platteland, naar een nieuw optrekje voor jou en je partner, of misschien zelfs naar het buitenland… Eén ding is zeker: je gaat verhuizen! Maar wanneer? En hoe? Je moet maar net een week vrij kunnen krijgen van werk en hopen dat de babysitter flink wat dagen voor jou – en je kids – vrij kan maken. Want verhuizen, dát kost een hoop tijd. Geen paniek, Wiggelaar helpt je graag uit deze nachtmerrie: tegenwoordig kan je binnen 1 dag verhuizen!

Verhuizen van spullen

Natuurlijk is het de bedoeling dat al jouw spullen veilig op de plaats van bestemming komen. Je bespaart al flink wat tijd om van te voren op te schrijven welke spullen in welke dozen moeten komen. Zo’n lijst, ook wel to do list genoemd, is sowieso aan te raden tijdens de verhuizing; hiermee kan je bijhouden wat er allemaal al is gedaan en wat er nog moet gebeuren. In de weken voor je verhuizing is het verstandig om in de avonduren al het een en ander in te pakken. Met name de kleine prulletjes heb je binnen een mum van tijd in dozen gestopt en dat spaart weer tijd op de verhuisdag zelf.

Schakel hulp in!

Ook belangrijk: zorg voor genoeg handjes die je kunnen helpen. Inpakken, tillen, heen en weer rijden en in elkaar zetten; er is van alles te doen. Als je zorgt voor voldoende mensen die jou op de verhuisdag kunnen helpen, zal je zien dat de klus snel geklaard is. Voor professionele hulp kan je altijd bij erkend verhuisbedrijf Wiggelaar aankloppen. Bij ons kan je onder andere voor verhuisdozen, verhuiswagens en ervaren verhuismannen terecht. Jouw verhuizing binnen 1 dag voltooid? Dat kan!